ngwaahịa

Ọzụzụ njikọta n'etiti LATICRETE na SASE

N'oge na-adịbeghị anya, ụlọ ọrụ abụọ na-emepụta ihe na ụlọ ọrụ na-emepụta ihe gbakọtara iji gosipụta ihe ịchọ mma ọhụrụ, nke a na-egbuke egbuke, nke cimentious maka ihe ọhụrụ na nke dị ugbu a na ngwa pụrụ iche.
N'oge na-adịbeghị anya, ụlọ ọrụ abụọ na-emepụta ihe na ụlọ ọrụ na-emepụta ihe gbakọtara iji gosipụta ihe ịchọ mma ọhụrụ, nke a na-egbuke egbuke, nke cimentious maka ihe ọhụrụ na nke dị ugbu a na ngwa pụrụ iche.
Onye na-emepụta ihe na-emepụta ihe na-ewu ụlọ LATICRETE International na ọgwụgwọ elu, igwe mbara ala na onye na-emepụta ngwá ọrụ diamond SASE Company nwere nzukọ ọmụmụ ihe na LATICRETE osisi na West Palm Beach, Florida.Na ụlọ ọrụ ihe, ọzụzụ a abụghị ihe ọzọ.
LATICRETE International nwetara L&M Construction Chemicals na nso nso a, nke dị na Omaha, Nebraska.Na mgbakwunye na kemịkalụ ihe owuwu zuru oke, ahịrị ngwaahịa L&M na-enyekwa ihe ịchọ mma, mkpokọta ekpughere, na mkpuchi na-egbu maramara nke a na-akpọ Durafloor TGA.Dị ka Eric Pucilowski, onye isi nke ngwaahịa ọpụrụiche, "Durafloor TGA bụ mkpuchi ihe ịchọ mma dị iche iche maka ihe ọhụrụ na nke dị adị.Anyị chọpụtara na ngwaahịa a adịghị ugbu a na ụlọ ọrụ ahụ, ihe pụrụ iche, Ngwunye elu nke ekpughere ekpughere yiri ya na ọdịdị ya na ọrụ ọdịnala.
Durafloor TGA bụ ciment pụrụ iche, polymer, agba na ngwakọta ịnweta mineral dabara adaba maka elu ihe ọhụrụ na nke dị adị.N'elu na-ejikọta ịdịte aka nke ihe na agba na ihe eji achọ mma iji mepụta ala dị elu nke nwere mma na-adịte aka.Enwere ike itinye ngwaahịa a na lobbies azụmahịa, ala ụlọ ọrụ, nnukwu ụlọ ahịa na ụlọ akwụkwọ.
Pucilowski na ndị otu ya kpọtụrụ SASE ọnwa abụọ gara aga iji nwalee ma ghọta Durafloor TGA.Ewebata ngwaahịa a na mbụ Marcus Turek, onye njikwa azụmaahịa mba nke ụlọ ọrụ SASE, na Joe Reardon, onye isi SASE Signature Floor Systems.Dị ka Turek si kwuo, "Anyị tụlere Durafloor TGA na ụlọ ọrụ Seattle wee chọpụta na ọ bụ oyi akwa mkpuchi kacha nso na ihe dị adị."N'oge ngosi ahụ, ọrụ SASE bụ ịkwanye na ihicha LATICRETE maka ọganiihu nke LATICRETE na-achọ Mepụta ọtụtụ sistemu.
Iji kụziere ụlọ ọrụ ahụ na Durafloor TGA, LATICRETE na SASE na-elekwasị anya na ndị ọrụ ọzụzụ, ndị ọrụ ahịa na nkesa.Na Maachị 10th, e mere ọzụzụ ahụ na ụlọ ọrụ LATICRETE dị na West Palm Beach, Florida, na ihe dị ka mmadụ iri ise na ise sonyere.A na-eme atụmatụ nkuzi ọzụzụ n'ọdịnihu.
Dị ka Joe Reardon, Director nke SASE Signature si kwuo, "Ozugbo anyị hụrụ ngwaahịa na otú o si arụ ọrụ, anyị maara na anyị nwere ihe ụlọ ọrụ ahụ na-achọ: ihe mkpuchi ciment a na-achọ mma nke na-arụ ọrụ ma na-arụ ọrụ yiri nke omenala."SASE kwadoro na usoro a, na-eme ka ndị bịaranụ ghọta ịdịte aka na ọdịdị nke Durafloor TGA gosipụtara.


Oge nzipu: Sep-04-2021